LeanPM komt naar je toe in 2013!

We komen naar je toe in 2013! In Zwolle, Eindhoven en we beginnen op 17 januari in Naarden met de LeanPM Training. En niet op zo maar een locatie. Stadzigt, Your Meeting en het Evoluon zijn bijzonder leuke locaties, want naast inhoud en kwaliteit staat bij ons ook de funfactor bovenaan de ranglijst!

LeanPM is uniek in zijn soort en de eerste Project Management training met persoonlijke follow up op je eigen locatie. Waarom? Omdat iedereen weet dat informatie niet in 1 dag blijft hangen en het juist om het toepassen in de praktijk daarna gaat. Daarom dus. Zo willen we jou als beginnende projectmanager optimaal uitrusten, zodat jij je kan concentreren op wat jij moet opleveren. En wij helpen jou bij het begin… Een effectieve aanpak van jouw project!

Deze training is ontwikkeld door Gerard van Lier en Petra Rona. Beiden praktijkmensen met kennis van Best Management Practices op het gebied van Project Portfolio Management, Project Management en PMO. Deze training voldoet aan waar we zelf als startende projectmanager behoefte aan hadden. Niet zoeken, maar geef me voorbeelden, tips, trucs en wat middelen die me kunnen helpen. Zeg me waar ik wat kan vinden en dan vind ik mijn weg wel… maar met LeanPM wel een stuk sneller dan wanneer je het zelf moet uitzoeken 😉

Dus de investering van 1 dag verdient zich ruimschoots terug. Naast praktische zaken is het toch handig de bekendste project management methodieken te kennen. Je leert dus wat over Prince2, pmBOK, hoe je dit kunt toepassen in de praktijk en verder gaan we vooral in op zaken waar je als project manager dagelijks mee te maken hebt. Dat varieert van rapporteren, managen tot communicatie en marketing. Het hele palet komt aan bod. Veelzijdig? Ja. Dat is het leuke aan ons vak!

Kijk voor informatie op http://www.thepmocompany.com Tot en met 31 december 2012, 23:55 uur ontvang je een speciale Oudejaarskorting. Fijne jaarwisseling en tot ziens in 2013!

leanPM Training

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s