VVD Masterclass Gelderland: 100% sociaal en maatschappelijk actief!

Een uitkomst die elke insider wel weet, maar die de meeste mensen niet verwachten van de VVD… sociaal en maatschappelijk actief. Gewone mensen dus die net als jij ook hun privé dingen hebben, zich inzetten voor de buurt, goede doelen, verenigingen en hun motivatie halen uit de drang naar vrijheid, je kunnen ontwikkelen, kansen maken voor en met elkaar en zorgen voor een vangnet voor wie het nodig heeft.

IMG_5936De Gelderse Masterclass was weer een succes vandaag. Het bestaat uit meerdere bijeenkomsten op de woensdagavond en zaterdagochtend. Een selectie van actieve VVD’ers met diverse achtergronden en functies binnen VVD Gelderland doet daaraan mee. We hebben het over inhoudelijke onderwerpen, vaardigheden, maar natuurlijk ook over ambitie. Niet alleen voor nu, maar ook voor de toekomst. Want ja, regeren is vooruit zien. En als je weet wat iemand wil bereiken, dan kan je elkaar ook helpen. Een functie is slechts een middel. Uit deze ochtend blijkt dat het doel is om bij te dragen aan vrijheid, veiligheid, minder regels en sociale rechtvaardigheid.

Photo on 7-15-12 at 8.40 PM

Dus hoe verwonderlijk ook. Ook VVD’ers zijn sociaal, maatschappelijk actief in besturen, maar staan ook met de voeten in de modder en de handen uit de mouwen en… hebben een hart! Voor Nederland, voor de internationale gemeenschap en voor u. Daar zetten heel veel vrijwilligers zich dagelijks voor in. Binnen de partij, maar ook gewoon in uw buurthuis, vereniging, belangenorganisatie of thuis in de (mantel)zorg. Verrassend? Ach, het zijn net mensen 😉

www.vvd.nl www.vvd-voorst.nl www.vvdgelderland.nl

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s