Kandidaten @VVDVoorst draaien mee met de#VVD #raadsleden @Gemeente_Voorst

We hebben als kandidaat raadsleden een verdeling van de programma’s gemaakt zoals die in de Gemeente #Voorst gebruikelijk zijn. Ben er blij mee, want wat me aan het hart gaat is sociale rechtvaardigheid. Dus aan de slag met #Gezond Voorst en #Sociaal Voorst! #verkiezingen #politiek #gemeenteraad @Gemeente_Voorst @petrarona #natuurlijkvvd !!!

Achter de schermen @VVDVoorst

Achter de schermen is de molen al lang aan het draaien. Na opleiding, training, etc wat in 2013 door de VVD is geïnitieerd om 2500 opgeleide kandidaat raadsleden te leveren. Na gesprekken met commissieleden, inlezen op de thema’s en natuurlijk eigen research. Nu is dan de tijd gekomen voor de #VVD #kandidaten van de #gemeenteraadsverkiezingen om mee te draaien met de huidige fractie van @VVDvoorst.

Zo zorgen we ervoor dat kennis en ervaring wordt gedeeld en we individueel en als team beslagen ten ijs komen. Tijdens de campagne, als fractie, maar ook – met uw stem – in het College van B&W! Hoogste tijd voor #VVD wethouders in de Gemeente #Voorst. Want daar gaan we voor!

Team, samenwerking, zowel intern, lokaal en regionaal. We hebben een geweldig programma en willen dat voor en met u realiseren in de periode 2014-2018. Ook daarom… #natuurlijkvvd !!!

20140117-231335.jpg

View original post

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s