Koninklijke Nederlandse Vereniging Onze Luchtmacht

De kennismaking met bestuurders was top! Mensen met passie voor de luchtvaart, hart voor defensie en in het bijzonder natuurlijk voor onze luchtmacht!

We zijn door de luchtmacht staf verwelkomd in Breda en werden bijgepraat over ontwikkelingen binnen de Koninklijke Luchtmacht. Daarna vond het vooroverleg voor de ALV plaats en in het kader van het jubileum van de vereniging is ook een bijzonder symposium georganiseerd. Daarover in separaat bericht meer, zodat u dat makkelijk kunt delen 🙂

#KNVOL Inspireert! Ontmoet mensen met passie voor de #luchtmacht. Bijzonder #netwerk en #informatief voor jong & oud.

www.onzeluchtmacht.nl

Met het netwerk dat wij hebben binnen de luchtmacht en bedrijfsleven krijg je niet alleen de kans om achter de schermen te kijken, maar beschik je ook over contacten die wellicht iets voor je kunnen betekenen bij studiekeuze en carrière. Wat en hoe? Dat hangt van je eigen initiatief af, wordt lid en ontdek het zelf.

Ambassadeur van de luchtmacht, dat is iedereen, maar een bijzondere positie en bereik heb je als reservist, student of young professional!

Jouw ambassadeurschap en het lidmaatschap van de KNVOL is een gouden combinatie. Zowel in wat je kan en mag bijdragen aan onze Luchtmacht, maar ook voor jezelf als je graag iets met je passie wil doen. Het vult elkaar goed aan. Actie, informatie en bijzondere ontmoetingen zoals deze, daarvoor dank!

Als je in de toren bent en die mooie ramen ziet kan een foto niet uitblijven uiteraard. Trots op onze luchtmacht en als reservist zijnde ook op onze Groep Luchtmacht, want langs die weg ben ik zelf bij de luchtmacht terecht gekomen en heb in bewaking, ceremonieel en als specialist al mooie dingen mogen doen.

20140427-095503.jpg

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s